Coronainfo

E.F. JIMENEZ RØRSERVICE AS

Vi vil med denne informasjonen be om forståelse for at vi skjerper inn våre rutiner og tiltak i forhold til Corona/Covid 19 pandemien og det som skjer nå angående smittefaren.
Vi har kurset og oppdatert samtlige ansatte «om smittevern på arbeidsplassen» i henhold til FHI»s retningslinjer og tiltak.

besøke oss?

Ved besøk vil du møte oss med maske på og vi vil veldig gjerne at du under arbeidet oppholder deg på et annet rom så lenge til vi tar kontakt og vårt arbeid er ferdigstilt.

Regjeringen stenger ikke rørleggeren ute:

«Håndverkere har ikke fått yrkesforbud»
Håndverkere bryter ikke regler og forskrifter når de gjennomfører arbeid og befaring i private boliger. NHO er tydelig på at regjeringen ikke har stengt ned virksomheten til håndverksbedrifter.

Slipp håndverkeren inn:

Det er regelen fra regjeringen om ikke å slippe gjester over dørstokken har ført til flere henvendelser fra bedrifter som er redd de bryter covid-reglene ved å utføre planlagt arbeid eller planlegge fremtidig arbeid.

  • Håndverksbedriftene bryter ikke reglene.
  • Regelen dreier seg om sosial nedstengning.

Understreker viktigheten av å følge smitteverns reglene nøye.

  • Vi har ikke fått rapporter om noen rørleggere som har spredd smitte eller blitt smittet mens de har utført arbeid hjemme hos folk. Med fortsatt godt smittevern kan det fortsette slik sier Advokat Trond Martinussen hos Rørentreprenørene Norge

Samhold og forståelse gjør oss sterke – Ta ansvar – Hold avstand
​Takk for at vi får låne litt ekstra tid av deg og at det er forståelse for at ting tar tid ved å besvare alle henvendelser og at vårt arbeid under hvert eneste prosjekt eller oppdrag vil påvirkes av covid-19 i vår hverdag(vi gjør så godt vi kan)

E.F. Jimenez rørservice as

Informasjon til våre kunder angående coronaviruset

Vi følger situasjonen nøye og har iverksatt tiltak for å redusere smittefaren blant våre kunder og ansatte.

Vi tar alle forholdsregler med tanke på smittefaren, og forholder oss til retningslinjer fra folkehelseinstituttet.

Vi har fokus på forebygging internt og ber om at våre kunder gir oss beskjed dersom det er smittefare ved våre oppdrag.

Dette er en nasjonal dugnad for å hindre ytterligere spredning, samtidig som at man må bidra med det man kan for å opprettholde viktige funksjoner i samfunnet.